Tragická smrť na koľajisku

08.02.2013 Bratislava

Bratislava (TS) - Včera pred 19.00 hod prijali policajti z Bratislavy oznámenie od vodiča električky, že na koľajisku v tesnej blízkosti zastávky Pri kríži sa nachádza telo bez známok života. Poškodenou je podľa zistení polície 56- ročná Bratislavčanka. Žena utrpela pravdepodobne zranenia pri zrážke s električkou číslo 5 jazdiacou v smere z Dúbravky do Rače. K zrážke došlo podľa doterajších zistení v čase o 18.37 hod. Rozsiahlym devastačným zraneniam, ktoré žena utrpela, na mieste podľahla.
Vyšetrovateľ PZ začal na mieste vykonaním neodkladných a neopakovateľných úkonov trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.
Vzhľadom na vykonávanie potrebných úkonov na mieste a obhliadku miesta činu bola premávka električiek v tomto úseku v čase od približne 18.45 hod do 21.40 hod zastavená.
Polícia žiada svedkov tejto tragickej udalosti, cestujúcich, prípadne náhodných okoloidúcich, aby sa prihlásili na polícii a svojimi výpoveďami prispeli k objasneniu okolností smrti ženy. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k objasneniu môžete oznámiť
na čísle 09610/34 155, na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 

Vyberte región